Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meeting you

Du och jag möts på olika sätt
huvudleds
munleds
sidleds
ryggleds

Vi jagar
drar
river
bär
smeker varandra

växer ifrån
kommer nära

ibland känns det som att vi inte har mötts alls
men det är också ett möte




Fri vers av Astrowich
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrowich
Astrowich