Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den perfekta algoritmen


Jag finjusterar varje parameter,
det är min algoritm,
nära perfektion.

Adapterbar till varje situation,
den är mitt skötebarn.

Det är ert förbannade spel
och jag som blivit insläpad,
men nog fan vinner jag.

(jag är så nära nu)




Fri vers av Spear
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spear