Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma och åter hemma


Förkylningstider

Hostar
och
nyser
kära nån vad jag fryser

huvudet gör så ont
och febern håller sig kvar
Alvedon får det bli...
men så plötsligt kommer
februarisol på sjukbesök med
nyttig C-vitamin energi...

Plötsligt drömmer jag mig
bort till en mysig fikarast vid
Tiskens vårdcentral och deras
blommande innergård
jag ser nu i mitt fönster
en orkidée som är så vacker
av mig får den vård

jag känner mig
som den lilla tomtegubben
som satt uppå stubben
atjoo
atjoo
atjoo
Lambi papper hjälper till i förkylningstider
då min näsa blir röd och svider

120214




Fri vers av sajo
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-02-14 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo