Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt I


Att bli äldre, jag vill inget hellre.

Livet är en besvikelse.
En märklig avvikelse, från det faktum att vi alla dör, vad vi än gör.
Fyllde nyss år, får allt mindre hår, har ont i ryggen hur rakt jag än går.
Är det ingen som förstår, hur dåligt jag mår?
Ser tillbaka på en tid för vilket mitt hjärta slår, nu ligger jag här i min säng.
Kunde lika gärna vara en sjukhusbår och vrider mig i smärtor av mina psykologiska sår.
Skuldkänslor fyller min kropp, jag går upp för en sluttning, men ser ingen topp,
sakta blir jag utan hopp.
Hålet inom mig blir större, bålet som en gång tändes, märks inte av, jag har glömt hur det kändes, det kanske var målet, med det växande hålet.

Cirkeln är nu sluten, jag är slutligen bruten.




Fri vers av DeathofaPoet
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-14 13:52



Bookmark and Share


  zallander
gillas
2012-02-17

  Strösocker
Snyggt! Inte många som skriver på rim så det här var as bra xD
2012-02-14

  Pitbullpudelns kärna
Bistert och bra gestaltat!
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

DeathofaPoet