Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man verkligen ta emot JESUS för att bli frälst???





Men alla dom som INTE erkänner JESUS som KRISTUS, men som

SANNERLIGEN är FRÄLSTA; och lever i SANNING och KÄRLEK...

vittnar de inte om att det finns ANDRA vägar än religionerna

till LJUSET!???




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-02-14 16:28



Bookmark and Share


  Militsa
Jag tog emot mig själv och blev upplyst, blev buddha eller vad man nu vill kalla det.
2012-02-14

    ej medlem längre
Yahuwshuwa is THE way THE thruth and THE LIFE. Religion är distraktioner ifrån sanningen-^...
Religion kills traditions bind. YaHuWaH and his scriptures free the mind. :D
2012-02-14

    ej medlem längre
Tyvärr så måste man nog det...
Ordet frälst hör ihop med kristendomen...
Upplyst kan du bli utan att ta erkänna eller underkasta dig en religion:)

Vägar finns i tusen för den som söker, den som söker skall ju finna som det så vackert står i bibeln :D

*sköna tankar*
2012-02-14

  zallander
har du testa med buddah? ;)
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP