Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna lavin av SKILSMÄSSOR beror på...

 

 

... att vi lever i en kultur som inte bejakar PASSIONEN!

Vi lever i ett lagomt ljummet förträngningssamhälle...

som badar i ett falskt ljus och pseudohändelser!

Den dag vi kliver i land till livet så omsluts och fylls

vi av denna störtflod av livslögner och andligt

och känslomässigt och psykiskt förtryck!

Det är HÖG TID för SJÄLARNAS REVOLUTION

som för 40 år sen!!!

Hur ska det annars kunna existera sanna

KÄRLEKSRELATIONER??

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-14 17:58



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ska man leva i ett äktenskap som inte funkar då?.... Som så var det vanligare förr.
2012-02-15

  Tini Tut
Jag tror att det har med feminism att göra, och nu låter jag mig sakta bli halshuggen.
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP