Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är POETER:SE en SÖMN-SAJT?





Hur många så kallade POETER är VAKNA i SJÄL och HJÄRTA?

Vad jag saknar RABIATA, någon här som minns henne,

en PASSIONERAD kvinna, som lyste upp sajten, men som

mobbades härifrån av JANTE-människor som inte tålde

hennes STORHET och BRILJANS...

DU som läser detta... är DU en riktig POET???

Är du REVOLUTIONÄR???

Vill du VÄCKA de SOVANDE med dina texter???




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 18:15



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Den som är utan synd kastar första stenen
2012-02-15

  Suzy med punkterna
Alla vill inte vakna och ibland vill man inte heller väcka.
Ibland har man nog med att bara vara.
Poesin behöver inte nödvändigtvis vara mer än just poesi, ord men om de lyckas någon, en enda själ så är det stort nog för mig.
2012-02-14

  Mats Henricson
Tyvärr var nog "Rabiata" före min tid ?(2007,hösten)....
2012-02-14

  Mats Henricson
Nog försöker jag alltid (med blandad framgång...) , ibland blir det liv i luckan (precis som jag vill..), men lika ofta ..ingen reaktion alls...
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP