Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDO MORO, HANS MARTIN SCHLEYER OCH GRETA GARBO

 

spritt, språngande skaparglädje

njuter av friheten medan jag kan

vad du tycker är oväsentligt

väljer att vara den här sortens man

spritt, språngande skaparglädje

inget som du kan göra nåt åt

jag har kampucheas flagga

hissad i stormasten här på min båt

 

fritt spelrum för abstraktioner

att laborera är min melodi

ditt hålrum bär dödens toner

levande död är du och skall förbli

gallren har jag smulat sönder

hit kommer ingen med tvångströja mer

spritt, språngande skaparglädje

hotet marscherar nu kungsgatan ner

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 13:41



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Skön hyllning till friheten och skaparglädjen!
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP