Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från andra sidan jorden

06.15 varje morgon
kopplar jag upp mig
till dig

Från andra sidan jorden
smakar dina ord bekanta

Du skriver att du är en sårad soldat
lämnad av din stridskamrat
hon
som deserterade till annan armé

Från insidan av mig ser man alla sår
Och bakom varje dörrkarm
ligger smulor
åt offren

När kommer du hem?
Vi måste träffas
innan luftslotten växer
som snöbollar
i rullning

Jag vill se in i dina ögon
Om det känns
som en tågkorridor
en tidig morgon
eller som om tvekan
aldrig fanns




Fri vers av Conchi
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-02-15 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Conchi
Conchi