Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITA ALDRIG PÅ EN MAN SOM HAR ÄGG I ANSIKTET

 

amatörmässiga analyser

doktor mengele går igen

amputerar och gestikulerar

som en gång i förintelsen

det är kvacksalvarnas kavalkader

och förhastade slutsatsers tid

det är klart att en "karl" kan få spader

hans psykos skänker ingen sinnesfrid

det är klantskallarnas kolosseum

det är breivik i ny gestalt

han har utsett sin varg i veum

som nu blivit hans hela allt

det är sjuk och makaber fixering

det är spyor och mögel och snusk

det får avsluta dennas fundering

från en ståndaktig och fanatisk slusk

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-15 18:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Good girl!
2012-02-15

  Tini Tut
Bra, och jag skall tänka på detta. Att inte lita på män som har ägg i ansiktet. hehe.
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP