Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILL-BABS ÄCKLAR MIG

klåpare får underkänt

så ska det alltid vara

om det börjar osa bränt

vädrar folket fara

månglarna ska drivas ut

här hör de inte hemma

trots sin smorda krämartrut

så kan de bara skrämma

falska förespeglingar

ska blixtsnabbt demaskeras

innan fler blir lurade

och hypnotiseras

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-15 18:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tvärtom.
2012-02-15

  Annie b'larsson VIP
Lill-Babs är inte min typ heller; men "äcklar mig" är väl ändå att ta i.
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP