Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILL-BABS - en SUPERSTJÄRNA!

 

 

Lill-Babs - en av de största artisterna

någonsin i Sverige!

Vilken kvinna, vilken själ!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 18:39



Bookmark and Share


    lory
go go go..det är en kvinna med LIVSGNISTAN!!!!!
2012-02-16

  Annie b'larsson VIP
Lill-Babs var bra när hon var 20. Sen har jag lite svårt förlåta att hon aldrig tycks ha fattat hur stort det var att få möta The Beatles i Sverige 1963. Det enda jag hört henne säga om det mötet. är nåt i stil med: "jaa..."
En själ har hon säkert, som alla vi andra; men den vet jag inget om.
2012-02-15

  zallander
ORAKLET FRÅN JÄVLE (LARZ-G) HÅLLER MED
2012-02-15

  zallander
ABSOLUT, HON ÄR FANTASTISKT !!!!!!!!!!!!!!!!!


TJOHOOOO
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP