Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mej kyssa dej!





Sköna underbara vackra bedårande DU

Slut dina strålande ögon och ta emot min KYSS

Låt mej älska din själ, ditt hjärta, kropp och ANDE

Seså... slappna av i min kärlek, följ mej till PARADISET

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-16 00:37



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
DU KYSS ANDE PARADISET! underbart vackert och livsbejakande...! Johan!
2012-02-16

    lory
lyser när jag läser dina rader
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP