Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TABUKLUBBEN

någon skrev en fjortonordare

den vill ingen läsa

hon vill bortförklara doften

som når hennes näsa

vidrör bara allt det underbara

låt det andra vara

här finns inget som vi vill förklara

monstren måste fara

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-02-16 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP