Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom med fördelar

Lär dig inte endast utav dina egna misstag,

lär dig även av andras misstag.




Övriga genrer (Aforism) av BlackEyedDoll
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-16 22:20



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hi hi
Den är ju as gammal
Men det gör ingenting
Den kan gå i repris hur många gånger om helst
För den är bra
:)

Med vänliga hälsningar

Ken
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

BlackEyedDoll
BlackEyedDoll