Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ingen som är fattig eller rik, bara människor med olika inkomster. Detta vill jag att alla, unga som vuxna, ska förstå. Alla är lika mycket värda.


Fattig och rik?

De som brukar kallas "rika"

har egentligen bara en hög inkomst,

och de som brukar kallas "fattiga"

lever egentligen bara efter en budget.

Med andra ord, det finns inga så kallade "klasser" utan

endast människor med olika hög inkomst.




Övriga genrer (Aforism) av BlackEyedDoll
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-16 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackEyedDoll
BlackEyedDoll