Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDNINGSHÅL

jag kämpar för

mina andningshål

och nästa oas

är ständigt mitt mål

er närvaro undergräver mig

den kväver mig

och den kräver mig

dilemmat kan bara En förstå

och Honom vill världen

spotta på

 

 

jag vill inte längre

vara med

vill bara bli lämnad

helt ifred

så ljuder mitt dystra

chockbesked

jag lämnar trafikens

huvudled

 

 

fast sysslorna utförs

plikttroget

hanteras det andra

omoget

det juniljus som

madicken var

kan inte ge hjärtat

nya svar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-02-17 06:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande och tänkvärt
skriver du här
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP