Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTER TILL MISÄR

misär sänder kräldjur till min gård

den skramlar en marsch om vanvettsvård

misär rotar djupt i slam och drägg

och trollar fram gula ödleägg

misär alstrar mörkrets dolda skam

det gudlösa äcklet väller fram

din omgivning vill förgöra dig

och alla ska alltid störa dig

misär blir en märklig tillflyktsort

ett alibi för allt ont du gjort

 

LARZ GUSTAFSSON   17/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-17 06:24



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det är lätt att gräva ned sig själv i skuld och skamkänslor. Gott är att korset kan bära oss genom allt. Jag vet att du som jag är kristen och jag ber dig att tänka på Bibelorden "Lidande ger tålamod som ger fasthet som ger hopp." Känner du igen dem? Sen vet jag ju såklart inte helt vad du kan ha tänkt på när du skrev dikten. Kanske tolkar jag den fel?
Hur som helst så önskar jag dig den bästa av dagar.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP