Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtedans

Våra hjärtan
i kupade händer
lekande, svävande
hällande, i och ur
varandras skålar.
De lekte, vibrerade
i varandra,
smekte min kind
för att sväva fritt
igen.
Tog emot din kärlek,
gav min kärlek
lekfullt,
villkorslöst.
Tack, för att jag
fick låna ditt hjärta!
Du fick det tillbaka..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra