Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt det skulle vara

så lätt det skulle vara
om jag fick styra allt
de skulle se mig
så som jag är

du skulle se mig
så som jag ser dig
få söta ögon i min närhet
så som jag får av dig

vi skulle fly allt annat
bara du, bara jag
bara vi




Fri vers av Warga
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-17 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Warga
Warga