Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

Kyss mig och säg att du älskar mig


det är allt jag behöver

för att leva

du är mitt liv .


Kärleken är Evig.




Fri vers av Peter aCiom Eriksson
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter aCiom Eriksson
Peter aCiom Eriksson