Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockmakarens granne

Nu får du finnas
Inte nu
Men du får finnas nu
Fast inte nu
Bor granne med dockmakaren

En övergiven bikupa
obrukbar och utan syfte
Ändå dyrkar jag
bilden av bilden av bilden

Som alltid vänds skynket ut och in
Min styrka blir din
Startetta med själva morgondagen inuti
Lämna mina kullerstenar ifred
Tänd din egen jävla lampa

Stoppar använda prillor
i alla hål
Klipper sönder draken
Målar varje fräken mögelgrön
Räknar dagar baklänges

De räta linjerna har aldrig funnits
Hela världen full av cirklar
Din trädgård – en kompost
Ditt leende – ett grin
Inte en enda molekyl kvar
på baksidan av frimärket




Fri vers av FTML
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 19:16



Bookmark and Share


  Tini Tut
wow........
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

FTML
FTML