Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar

Du ser på mig, låter mig drunkna.
Och du ler mot mig, hur djupt kan jag sjunka?
Dina ögon glimmar som havet i solnedgång.
Och du får mig att tänka på VÅR kärlekssång.
Den sången vi spelade på högsta volym.
Den sommaren fanns inte ett moln på skyn.
Jag minns att vi satt i din gamla bil.
Och du gav mig din luriga min.
Jag såg in i dina ögon, på samma sätt som nu
Jag drunknade då, men vilken tur.
Att jag har ditt leende som min strand.
Och din famn som en trygg hamn..




Fri vers av Cassandra Henriksson
Läst 176 gånger
Publicerad 2012-02-17 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassandra Henriksson