Och omgivningen inte förstår...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och omgivningen inte förstår...




NÄR ENSAMLEKAR INTE FÖRSLÅR

 

hon vill bli kurtiserad

få nya perspektiv

hon vill bli enleverad

fly från sitt trista liv

en spice girl vill ha kryddor

de piffar upp en stund

vill gömma sig i hyddor

i någon bortglömd lund

 

hon vill bli uppmärksammad

hon vill förlusta sig

han kommer vattenkammad

och liknar inte mig

han är så handlingskraftig

och hon vill bli förförd

här blir historien saftig

och resten aldrig hörd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-18 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP