Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"OCTASPRING" SÄNG


Besitta utan att utsätta.


Alla kvinnor bär på en gud,
Genom livets hårda bud.
Klass samhällen slätter rynkor
Fattig, slicker till otal springor.




Bunden vers (Limerick) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP