Art for art's sake! Tänk på Nils Olof Bonnier!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Art for art's sake! Tänk på Nils Olof Bonnier!




JAHA OCH VAD SKULLE DET HÄR VARA BRA FÖR NU DÅ?

om fidel castro fångar en haj

blir det high fidelity då?

om man är född att vara malaj

kan man skriva böcker ändå?

hur många mil ska drömmaren gå

innan han möter verkligheten?

minns någon sextiotalets peugeot?

och var det något särskilt med den?

 

basutoland fick byta namn

det är rätt länge sedan

jag höll en red top i min famn

men hon har flyttat redan

 

 

det tjatas mycket

om torsdagar nu

och vissa sover

bara till sju

skönt att få tala

ut med Dig

om allt det där som

tynger mig

 

 

moldavien är ett märkligt land

tirana tiger stilla

syldavien var ett tintinland

magilla en gorilla

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP