Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRMANDE VISSHET INNERST INUTI

en annan hamn

en annan sång

en annan dag

en annan gång

två andra som

får leva ut

och följa bågen

till dess slut

 

 

ett annat

evangelium

jag viker inte

av en tum

en annan tid

med ny musik

men min är född

ur hjärtats skrik

 

 

 

romanser vid

kravallstaket

och taggtråd runt

en blå planet

ett gåshudsintro

älskar fram

en naken, ärlig

allvarsam

 

 

 

en annan värld

ett annat land

en smeksam, följsam

smäcker hand

ett fruset hjärtas

frusna jord

och andy partridge

fälld för mord

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      18/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 18:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet
2012-02-18

  Michaela Dutius
En stark text som berör
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP