Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINGAR ÖVER SLÄTTEN

och allt det där

jag aldrig blev

som andra alltid är

och åsikter

om krig och fred

om galenskapen här

allt det jag saknar

andra har

de lyckligt lyckade

en riktigt karlakarl

den nukleärt bestyckade

 

 

 

men barnets omsorg

om ett djur

kan röra mig till tårar

och fast jag är en

skum figur

den sjukaste av dårar

så finns en annan sida

men den har ni inte

sett än

istället för att strida

är den vingar över slätten

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 22:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP