Maniska stalkers behöver vård.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maniska stalkers behöver vård.




SLICKA PÅ LYKTSTOLPAR I NATT

 

var du än

är nånstans

följer dig

en anti-svans

sida upp

sida ner

på neurotikers

manér

nej, de är

inga fans

därav namnet

"anti-svans"

man har visst

fått dispens

för just sin

 

intolerans

 

LARZ GUSTAFSSON 19/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2012-02-19 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP