Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:/


Förlåt

Förlåt för mina hårda ord.
Förlåt för mitt dåliga humör.
Förlåt för allt älskling..
Vill bara att allt ska bli bra...
Vet att du aldrig kan förlåta mig gumman...




Fri vers av GruffGruff
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-19 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GruffGruff