Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sol, du, jag, vi.


Jag andas dig

i mitt hjärta.







.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-23 14:29



Bookmark and Share


  zallander
Sol ute , sol inne, sol i hjärta, sol i sinne :)
2012-02-23

    ej medlem längre
Finstämt och sinnligt
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP