Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingen lyser


främlingen lyser

ett glatt hej och leende -

som om han såg mig




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-19 13:49



Bookmark and Share


  in effigie VIP
javisst...känns så väl igen..
2012-02-20

    Livsrymling
Ah, snyggt fångat- om man säger.
2012-02-19

  tom boreland
min betraktelse
över ett ögonblick
2012-02-19

    ej medlem längre
Träffande! Och ibland är man mer mottaglig för dessa händelser än annars ...
2012-02-19

  Gunwale VIP
Hur många hej har man inte trott vara till en själv, och så är det utropat till nån alldeles intill´s mobil!
Men det här kan ju också handla om något energiskt butiksbiträde som inte kan hålla igen.
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Du lyser också!
Myslyser.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP