Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE BESÖK PÅ PERSIKOBERGET

det första var inget att orda om

men för mig var det oerhört stort

det andra och tredje var slentrian

och allting gick oerhört fort

en röd lykta tändes vid bergets fot

dess sken var så tilldragande

ja, sådant kan jag sällan stå emot

må dess kraft vara avtagande!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2012-02-19 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP