Givetvis handlar detta om JESUS. Guds namn är JESUS.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givetvis handlar detta om JESUS. Guds namn är JESUS.




NÄR VÄRME OCH LJUS

när värme och ljus

från Dig får ta över

så är det det enda

som jag behöver

när kärlek från Dig

får vidröra såren

försvinner de som

en driva om våren

 

 

när friheten odlar

drivhusrutiner

raderar den hat

och avoga miner

en rekreation

ett ashram för själen

gör med min tristess

vad sol gör med tjälen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      19/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-02-19 14:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP