Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELTIDSOFFRET SOM HOBBYDIKTATOR

du säger du är trasig

vad vet du om hur hel jag är?

du monopoliserar

allt lidande och all misär

dig är det alltid synd om

för du har lidit allra mest

och tittar någon på dig

så borde han få rumsarrest

 

 

för tänk om du går sönder

som klippdockan i papperskvarn

du hade det så jobbigt

ja svårare än andra barn

så därför har du rätt att

behandla andra som du vill

för annars kanske allt det

du upplevt händer en gång till

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-02-19 14:27



Bookmark and Share


  missy mastersom
mig gilla stort:)
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP