Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom



Du ligger där
Tom
Utan en tanke
Verkligheten känns inte så verklig längre
Helt tom
Var tog allt vägen?
Ingen vet
Tom




Fri vers av nej jag tror inte de
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-19 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nej jag tror inte de