Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstå(r) du från att anmärka

Just i det ögonblick det vore berättigat...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-20 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP