Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNGABARN

jag färdas som en kung

jag är ett kungabarn

med Dig har jag en framtid

fri från ondskans garn

Din trofasthet är sköld

och mera värd än guld

Ditt blod som rann på korset

täcker all min skuld

Din kärlek är enorm

Din nåd är mitt beskydd

Du har en plan för mig

och den är skräddarsydd

och bättre än så här

kan det nog aldrig bli

tack, älskade Jag Är

för att Du satt mig fri!

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2011







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2012-02-20 19:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och tänkvärt
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP