Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser din marmor yta levande sensuell

I tiden visste du allt om tiden här om vad jag tänkte och kände

Då förstod du mig bättre än vad jag förstod dig (mig) själv

Frågan är om du förstår vad som händer inom mig, nu när jag vet (tror) du inte vet

En meter fram att gå..



En meter fram att sväva..



Svävande gå..går så långsamt



Brådskande, snubblande på..

på orden dig

Min Contrefait av dig

Min kyss in i hjärtdunks spiralen upp mot dig

Åtrån infinner pulserande under ytan sig

I min iver att hinna sluta älska så..

så Juflight älska innan någon måste gå

Dig innan nästa innan dig


Varför svarade inte sanningen med sanningen

Säg...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-20 19:28



Bookmark and Share


    lory
fantastisk som alltid
2012-02-21

    ej medlem längre
Ja ditt härligt rika flöde av tankar...känslor...får en att reflektera :)
2012-02-20

    ej medlem längre
Rik på tankar...som vanligt
2012-02-20

  Ninananonia VIP
ja varför?

gillar
2012-02-20

    Ken Cassel
Säg...
Ja, vad ska jag säga?
Bra, Chameli
:)

Kram!
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP