Jovars. Det sade man om öststaterna också. I dag är det många rumäner och tjecker som vill tillbaka till socialismen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jovars. Det sade man om öststaterna också. I dag är det många rumäner och tjecker som vill tillbaka till socialismen.




ALLT SKULLE JU BLI SÅ BRA PÅ STYVA LINAN

 

den fallna masken komprometterar

kulturfernissan som krackelerar

den sköra rosenskimmerfasaden

har fallit hårt som dominoraden

vad hände nu med kärleksprofeten?

den glättigt ystre apologeten?

sanningens klinga blixtrar i natten

se fula fiskar i lugna vatten

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-20 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP