Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller mig

 

Din röst omsluter

mig med långa vokaler

Fyller mitt inre




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP