http://www.youtube.com/watch?v=ZcUlVEhF4C4&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=ZcUlVEhF4C4&feature=related




INGEN BAD OM DIN ÅSIKT

trettiotvå år

som kom och gick

tusentals åttiotalsögonblick

trettiotvå år

som seglade fram

trettiotvå år

samlar

stjärndamm

så många ark

som flög från mitt bord

trettiotvå år

av skrivna ord

trettiotvå år

i mitt vita arkiv

trettiotvå år

explosionsartat liv

fanzinecollage

och klippboksklok

varför blev jag

en englandstok?

vildaste blomman

blommar nu

trettiotvå år

är doft och du

koppla mig

switchboard suzy q

omedelbart

till siouxsie sioux

gatan är hjärtats

aveny

trettiotvå år

en chockrosa sky

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 06:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet,
2012-02-22

  mare VIP
Snyggt diktat, du kan du...skriva !
2012-02-21

  Mats Henricson
1980 ? Året då jag slutade röka och träffade mina barns mor......
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP