Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite läskigt att vara ute sent och man kan inte se så långt för dimman


dimman kommer in...

Dimman kommer in,
över det stilla havet,
så grå och läskig.




Bunden vers (Haiku) av rune
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-01-24 20:33



Bookmark and Share


  tIsTeL
vad vacker den var så läskig och mörk medan den var mjuk:)
2006-01-25

    Richard
Först associerade jag till tung dimma på vägen. Sedan att det var dimma på havet. Tankarna och associationerna ska gå i haiku. Då är de bäst, tycker jag
Obehagligt bådadera. Läskigt, javisst.
Det fångade du fint.
2006-01-24

    Richard
Det tycker jag var en fin haiku.
Jag ser hur man går och dimman hejdar synen.
Man vill helst hem
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

rune