Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glad våren

jag glad av våren då :)



man kan ta en picknick på våren underbart :)




Fri vers av king_king
Läst 357 gånger
Publicerad 2012-02-21 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

king_king
king_king