Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Lekfull tanka (dubbel)

Februarisol
och skator leker sommar
kuttrar och jamar

En kråka på gott humör
vill hoppa hage med mej


Ja, varför inte
så nu kastar jag stenen
och börjar hoppa

Ingenting är omöjligt
en förvårdag som denna




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-21 15:13



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härligt skön vårlängtan!
2012-02-28

  aol
underbart vännen, jag hoppar lekfullt med dej i hopphagen.
2012-02-26

  Bibbi VIP
Underbar text.
2012-02-22

    Birgersdotter VIP
Mysig,,,
2012-02-22

  calidris
Härligt glad text om en härlig tid!
2012-02-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Våren leker i raderna. =) Väldigt bra. =)
2012-02-22

  anits VIP
Dina fina ord lockar verkligen
fram vårkänslorna, en underbar
bild till
2012-02-22

  thyra
Lockar fram vårkänslorna, din dikt. Verkligen!
2012-02-21

    ej medlem längre
Underbar vårlig bild!
2012-02-21

    ej medlem längre
En härlig lekfull tanka!
2012-02-21

  Anya VIP
Åhh vad fint med skatorna som leker sommar och kråkan som vill hoppa hage. Blir sugen på att delta i eran lek. :o)))
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP