Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessfödelsen...

 

 

Grattis Victoria och Daniel!

Men jag bryr mej inte om att det är en

prinsessfödsel

Ner med den föråldrade

och odemokratiska monarkin!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-23 13:12



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
avundsjuk?

Nej nej

Att man tycker kungahuset är odemokratiskt
är en sund tanke

Jag stödjer dig Johan!!!
2012-02-24

  om en Siri
håller ABSOLUT med - det föddes miljontals bebisar samma dag- varför ska en bebis vara mer speciell än de andra? varför ska någon få så mycket rikedom när vuxna och barn svälter. kungahuset är en föråldrar institution som inte tjänar något syfte - de står får konservative klasskillnader som skapar ojämställdhet och egoism i samhället. Bra skrivet!
2012-02-24

  Jack E. Gladh VIP
Länge leve monarkin!!
2012-02-23

    flinka vera
Håller med dig! Ta bort det.
Och vadå kostar mer att avskaffa än att har kvar, Borgarsnack!
för övrigt kan man inte stoppa allt som går emot en åsikt,
i facket svenskt avundsjuka.
2012-02-23

  Jack E. Gladh VIP
Vi har ingen styrande monark.
Så varför klaga? Tycker Sverige
har hittat en alldeles utmärkt form.
Tror det kostar mycket mer
att avskaffa.
2012-02-23

  Dandelion
J.
jaha du,
ja lägger ut en text/reflexion i ämnet snart,
läs gärna å begrunda
vi hörs/syns imorrn,
Kram på dej,
G.
2012-02-23

    lory
varje nytt liv är värd att hyllas...i afrika,asien,även här....
2012-02-23

  mare VIP
Varför det ?!? Härligt med ett kungahus, det förgyller...men det är klart, många bär på svensk avundsjuka..
2012-02-23

  Bo Himmelsbåge
samma här...!
2012-02-23

  Nanna X
håller med.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP