Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var JESUS avundsjuk...

 

 

...när han predikade att det är lättare för en

kamel att komma genom ett nålsöga, än för

en rik att komma in i himmelriket?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-23 17:53



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Han menar nog: rik i pengar och girig.. eller…
2012-02-28

  Annie b'larsson VIP
Gud, han var smart!
Han menade att det är omöjligt. Eller hur?
2012-02-23

  Jack E. Gladh VIP
Nej, inte han. Däremot påvisade
han det meningslösa i att vara
avundsjuk genom sina liknelser.
2012-02-23

    ej medlem längre
Nje, det tror jag inte hhan ville nog bara beskriva att den rike redan fått ut sitt!
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP