Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Det var inte bara Passion

det var äkta innerlig kärlek.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-02-24 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din reflektion fångar..betraktarens ögon...
...jag kunde inte säga det bättre själv....
2012-02-25

    ej medlem längre
Då...var det som allra bäst
2012-02-24

  M.A.J.R
short and sweet är nice :)
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP