Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet för en begravningsannons.


Mina sista ord

Stå ej och gråt vid min grav,
Jag är ej död,  jag gav mig av.
Jag somnade stilla,
Då färden var slut.
Från allt jag har lidit, 
Får jag nu vila ut.
Ni binder en krans av minnen,
De vackraste och finaste ni har.
Jag vet att de aldrig vissnar,
Hos er är jag alltid kvar.




Fri vers (Fri form) av stiltet
Läst 1582 gånger
Publicerad 2012-02-24 19:11



Bookmark and Share


  Tino
Denna texten berörde mig. Tyvärr lämnar inte alla ett brev...

2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

stiltet
stiltet