Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Klockan är för mycket för att inte sova
Jag är för trött för att inte sova
Natten är för djup för att inte sova

ändå är jag vaken
För natten är så vacker

Den har mig i sitt grepp
Jag skulle vilja sluta ögonen och försvinna helt i den

Men om jag gjorde det skulle den försvinna

Allt mörker skulle försvinna in i mig
Samlas som en mörk klump i min mage

Klockan är för mycket för att sova
Jag är för trött för att sova
Och natten är alldeles för vacker för att sova




Fri vers av blåruffset
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-25 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåruffset